Katalina Consulting Logo

E-learning

Projektledning - Grundkurs

Denna kurs är den perfekta startpunkten för dig som är ny i rollen som projektledare eller projektdeltagare. Vi erbjuder en projektmetodik som bygger på de grundläggande kraven från IPMA Competence Baseline (ICB) och Project Management Body of Knowledge (PMBOK). Genom att delta i denna kurs kommer du att få de verktyg och kunskaper som krävs för att bli en framgångsrik projektledare.

Vår kurs ger dig en övergripande förståelse för de bästa praxis inom projektledning som du omedelbart kan tillämpa i dina projekt. Genom vårt tillvägagångssätt kommer du att upptäcka hur du kan navigera genom projektets utmaningar och nå dina mål på ett effektivt och framgångsrikt sätt. 

Kursinnehåll:

Genomförande

Kursen i grundläggande projektledning består av 9 moduler fördelade över 36 interaktiva webb-baserade lektioner. Det är självständiga studier på webben och inlärningen sker framför allt genom interaktiva övningar. Statusindikatorer visar tydligt hur det går för dig under kursen.

Detta kommer du att lära dig:

  • Kunna planera, genomföra och avsluta projekt
  • Förståelse för grundläggande koncept inom projektledning
  • Tillämpa metoder och verktyg i ditt projekt
  • Leda mindre till medelstora projekt

Ta chansen att investera i din framtid som projektledare och anmäl dig till vår kurs idag. Låt oss tillsammans ta din karriär till nya höjder och säkerställa att du är redo att ta dig an alla projekt som kommer din väg.

Målgrupp

Nyblivna projektledare

Tidsåtgång

Cirka 15 timmar

Genomförande

Utbildningen sker digitalt

Pris

Från 4600 kr ex moms.