Katalina Consulting Logo

Konsulttjänster

välkommen till

Katalina Consulting

Vi är stolta över att erbjuda våra konsulttjänster och dra nytta av vår erfarna projektledare som har en gedigen kunskap och erfarenhet inom en rad olika områden. Med över 8 års framgångsrik erfarenhet inom projektledning, är våra konsulter skickliga på att navigera genom komplexa projekt och leverera resultat som överträffar förväntningarna. 

Företagsanpassade konsulttjänster

Föreläsningar, kurser och utbildningar

Företagsanpassade konsulttjänster

Flexibla konsulttjänster

Vi erbjuder flexibla konsulttjänster inom projekt-, program- eller portföljstyrning för att tillgodose era specifika behov och säkerställa framgångsrika projektgenomföranden.

Mognadsbedömning av projektorganisation

Mognadsbedömning av företag inom projekt-, program- eller portföljhantering. Vi genomför mognadsbedömning av er organisation och skapar handlingsplaner till förbättringar.

Projektrelaterade problem

Identifiering av projektrelaterade problem. Vi analyserar och identifierar specifika problem inom ert företag och erbjuder skräddarsydda lösningar för att övervinna dessa utmaningar.

Anpassade riktlinjer

Skräddarsydda riktlinjer för projekt-, program- och portföljhantering baserade på standarder för att säkerställa en enhetlig och effektiv process i er organisation.

PMO-tjänst

Vi erbjuder externa PMO-tjänster såsom övervakning och kontroll av projekt, coachning, utbildning av projektledare med mera för att stödja er i genomförandet av projekt på ett effektivt sätt.

Implementering av projektstandard

Implementering av projektstandard för ideella organisationer. Vi hjälper ideella organisationer att implementera projektstandard för att maximera deras påverkan och resultat i samhället.

Föreläsningar, kurser och utbildningar

Utbildning inom projekt-, program- och portföljhantering. Vi erbjuder träning och utbildning för yrkesverksamma inom både industriella miljöer, ideella organisationer samt högskolor och universitet genom användning av Simultrain, föreläsningar, workshops, webbinarier med mera.